Informo

News

,,Hrvatska Sveučilišta za EU projekte'' omogućuje financiranje staža studentima odabranim od Konzorcija španjolskih i hrvatskih fakulteta.

Očekivani rezultati učenja za polaznike su sljedeća:
- razvoj profesionalnih vještina korisnih u istraživanju mogućnosti EU financiranja; 
- pisanje i podnošenje prijedloga projekta adresiranih za Europsku uniju; 
- upravljanje i implementacija odobrenih projekata.

Organizacija primatelj može biti bilo koja javna ili privatna organizacija aktivna u tržištu rada, na primjer:
● javno ili privatno, malo, srednje, ili veliko poduzeće (uključujući društvena poduzeća)
● javno tijelo na lokalnoj, regionalnoj ili državnoj razini;
● društveni suradnik ili drugi predstavnik radnog života, uključujući gospodarske komore, stučne ili profesionalne udruge i sindikati;
● institut za istraživanje ili fundacija;
● škola/institut/centar za edukaciju (na bilo kojoj razini, od predškolske do iznad srednjoškolske naobrazbe, uključujući strukovno i odraslo obrazovanje);
● neprofitna organizacija, udruga, NGO;
● tijelo koje pruža usmjeravanje u karijeri, stručno savjetovanje i službe za informacije
● Visoka učilišta programskih zemalja nagrađena sa certifikatom „ECHE“ (certifikat za sudjelovanje u Erasmus+ projektu).

Prijave su otvorene do 20. listopada 2017. godine. Svi oni koji žele postati Organizacija primatelj, to mogu učiniti putem EuGen platforme na web stranici: http://www.eu-gen.org/platform/

Read more ...

U sklopu projekta "Hrvatska Sveučilišta za EU projekte" br. 2017-1-HR01-KA103-035028 Udruga Informo objavljuje javni poziv putem kojeg se dodjeljuje 16 stipendija studentima polaznika jednog od Sveučilišta u Konzorciju (Libertas Međunarodno Sveučilište, Veleučilište u Požegi, Veleučilište u Šibeniku, Veleučilište Baltazar Zaprešić, Veleučilište Vern, Sveučilište Pula, Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta).

Očekivani rezultati učenja za polaznike su razvoj profesionalnih vještina korisnih u istraživanju mogućnosti EU financiranja; pisanje i podnošenje prijedloga projekta adresiranih za Europsku uniju; upravljanje i implementacija odobrenih projekata.

Javni poziv je otvoren od 9. listopada do 3. studenog 2017. godine, a studenti svoju prijavu mogu podnijeti putem Eugen platforme na web stranichttp://www.eu-gen.org/platform/

Read more ...

U tijeku su prijave za besplatnu konferenciju „Prilike za poduzetnike iz fondova EU u financijskoj perspektivi 2014. – 2020.“ o mogućnostima financiranja projekata poduzetnika iz fondova EU u organizaciji konzorcija partnera: EU PROJEKTI Obrt za poslovno savjetovanje i ostale usluge, Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte - IRPEU, Zaokret, te portal Women in Adria.

Konferencija će se održati u četvrtak 16. lipanj 2016. godine, u Velikoj dvorani Almeria centra (Ulica grada Vukovara 284), u Zagrebu, u trajanju 9:30-15:00 sati.

Prijave su otvorene do 09. lipnja putem sljedeće poveznice.

Cijeli poziv i detaljne informacije pročitajte na web stranicama www.uep.hr

Poštovani,

Ovim putem želimo Vas informirati da su zadnji dani za upis na Međunarodno stručno – znanstvenoj  konferenciji „Novi izazovi u obrazovanju“  u kojoj želimo dati mogućnost znanstvenicima i stručnjacima (odgajatelji, učitelji, ravnatelji, pedagozi, psiholozi,  sportski treneri… i svima  koji imaju inovativne ideje na području obrazovanja (formalnog, neformalnog i informalnog) da svoje iskustvo ili ideju predstave stručnjacima na području obrazovanja bivše Jugoslavije i šire.

Read more ...
Udruga Informo Projektom ProWomen 2015-2017 „Prijedlozi i strategije za žene poduzetnice“ nudi edukacije majkama koje žele pokrenuti posao od kuće
 

Prijave na edukacije za majke koje žele pokrenuti posao od kuće
 
Kako uskladiti obiteljski život i posao, postati stručnjak i menadžer u izazovu spajanja obitelji i posla? 
Za početak razmislite o poduzetničkoj ideji mikro poslovanja koju možete provesti u vlastitom domu. Kako bi majkama koje žele pokrenuti posao od kuće olakšali ulaz u svijet poduzetništva INFORMO - Udruga za poticanje zapošljavanja, stručnog usavršavanja i obrazovanja iz Vodnjana tijekom svibnja zaprima prijave za edukacije projekta ProWomen: “Prijedlozi i strategije za žene poduzetnice”.
Projekt je sufinanciran u Hrvatskoj sa 15.800,00 EUR u okviru programa Erasmus+ Strateško partnerstvo za edukaciju odraslih, započeo je u rujnu 2015. god. i trajat će 2 godine. 
Read more ...

Subcategories

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account