TKO SMO

Stručni tim

Stručni tim udruge Informo

Proaktivan i dinamičan Informo tim uspješno realizira zacrtane projekte te zajedničkim radom s co-working timom nastoji da korisnici što uspješnije razviju svoje vještine kroz edukacije, savjetovanja, događanja i aktivnosti.

Tamara Gobo
Follow:

Tamara Gobo

Predsjednica i projektni menadžer

TG
Tamara Gobo
Predsjednica udruge Informo
Tamara je diplomirala kulturologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci 2010. godine. Od 2009. radi najprije kao projektni asistent, a kasnije kao projektni menadžer u udruzi Labin Art Express XXI (Labin). Svoju karijeru nastavlja u Hrvatskom savezu udruga cerebralne i dječje paralize (Zagreb). Početkom 2016. radi u udruzi Informo (Vodnjan) gdje postaje predsjednica udruge u rujnu 2016. Neformalno obrazovanje European Cultural Project Management pri Fondation Marcel Hicter (BE) završila je u 2011. godini, a 2014. dobiva nagradu EUNIC za mlade kulturne menadžere. Posjeduje više od 8 godina iskustva u radu na projektima poglavito usmjerenim na kulturu, ali i na mlade i neformalno obrazovanje. Neki od projekata na kojima je djelovala a koji se mogu istaknuti su: voditeljica kluba mladih Klub 21 (2009.-2015.), voditeljica projekta Građanska inicijativa za Novi Labin, voditeljica projekta Građanska inicijativa mladih za referendum o TE Plomin C, asistent voditelju projekta Transart, asistent voditelju projekta Rudnici kulture, asistent voditelju projekta Underground city XXI, voditeljica projekta InPuls, voditeljica projekta Zaposli se!, voditeljica projekta Young Entrepreneurs in Motion, voditeljica projekta Sveučilišta za EU projekte, voditeljica projekta ACTIVE, voditeljica projekta FOCUS, ... ).
Laura Širol
Laura Širol

Stručni suradnik za administraciju i projekte

Laura Širol
Stručni suradnik za administraciju i projekte
Laura je magistrirala pravo pri Pravnom fakultetu u Rijeci 2014. godine. Od 2015. radila je kao Viši stručni suradnik za međunarodne projekte u Općini Gračišće gdje je bila zadužena za opće i pravne poslove, rješavanje o upravnim postupcima, vođenje administrativnih i organizacijskih poslova JUO-a, a bila je i u funkciji službenice za informiranje. U lipnju 2017. pridružila se udruzi Informo na mjesto stručni suradnik za administraciju i projekte gdje obavlja poslove implementacije projekata udruge (osobito na projektima 2REVIVE i Sveučilišta za EU projekte), administraciju udruge i projekata, projektno izvještavanje i finacijsko praćenje projekata.
Sabina Valić
Follow:

Sabina Valić

Projektni asistent

SV
Sabina Valić
Projektni asistent
Sabina je 2012. godine završila Ekonomski fakultet u Rijeci, Poslovnu ekonomiju, smjer financije i bankarstvo. Prvo radno iskustvo stekla je 2012. u Centru za razvoj javnog i neprofitnog sektora TIM4PIN (Zagreb) kao savjetnica i predavač u području javne nabave te kao autor stručnih članaka na teme javne nabave i financija i računovodstva. Također, bila je član uredništva stručnog časopisa TIM4PIN Magazina, urednica knjige Javna nabava - službeni stavovi i sudska praksa (2015) i koautorica knjige EU projekti - od ideje do realizacije (2016). Svoje poslovno iskustvo nastavila je 2016. zaposlivši se na knjigovodstvenom poduzeću kao knjigovođa gdje je vodila poduzetničko i neprofitno računovodstvo. U srpnju 2018. godine počela je raditi kao projektni asistent u udruzi Informo.

Udruga Informo ima veliki broj visoko kvalificiranih stručnih suradnika u raznim područjima na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. Kao promotor volonterstva udruga pruža mogućnost za mnoge studente da steknu iskustvo te radnu etiku. Udruga je također akreditirana pri Europskoj volonterskoj službi (EVS), te ima mogućnost primati i slati volontere u sve dijelove Europe.

Pridruži se našem Informo timu i djeluj s nama u razvoju zajednice. Nudimo ti prijateljsko radno okruženje, osobni razvoj i šansu za rješavanje poslovnih izazova! Ako si prilagodljiv, samostalan i motiviran, tada si idealan za naše radno okuženje!

Karijera

TVORNICA IDEJA / svijet.world

Pretvaramo ideje u efektivne projekte.

Primjenjujemo umjetnost i kreativne inovacije u razvoju projekata, prirodnoj interakciji, usmenoj, pisanoj, audio-vizualnoj, digitalnoj komunikaciji.

Sample image
Follow:

Dino Babić

PROJECT DEVELOPER

DB
Dr. sc. Dino Babić
title
Diplomirao je 2004. godine Ekonomiju i trgovinu na Fakultetu ekonomije Sveučilišta u Trstu te 2005. završio i Poslijediplomski studij Tehnologija za e-poduzetništvo i e-upravu.
Doktorirao je 2013. godine Prekogranične politike za svakodnevni život na Međunarodnom sveučilišnom institutu za Europske studije u Gorici.
Rad u javnom sektoru započinje 2007. kao vježbenik pri predstavničkom uredu Istarske županije u Bruxellesu. Polaže državni stručni ispit pri Ministarstvu uprave Republike Hrvatske, zatim se zapošljava kao stručni suradnik a potom kao viši stručni suradnik za međunarodne projekte u Odjelu za međunarodnu suradnju i Europske poslove Istarske županije u Puli gdje radi na pripremi i provedbi projekata.
Kao zamjenik voditelja Županijskog predstavništva u Bruxellesu 2010. postaje službeni predstavnik Istarske županije pri Odboru regija, Europskoj komisiji i Europskom parlamentu. Službenik je Istarske županije do 2014. godine kada prelazi u Istarsku kulturnu agenciju.
Aktivan je u sklopu institucija Europske unije.
Akreditirani je član tima govornika Glavne uprave za komunikaciju predsjedništva Europske komisije koje djeluje pri Centru za posjetitelje Europske komisije u Bruxellesu.
Vanjski je suradnik za poslovanje s Europskom komisijom Agencije za komunikaciju TIPIK Communication Agency sa sjedištem u Bruxellesu u Belgiji.
Kao vanjski stručnjak, evaluira projekte programa Obzor2020 za Izvršnu agenciju za istraživanje Europske komisije sa sjedištem u Bruxellesu u Belgiji.
Akreditiran je za evaluaciju projekata programa SEE-ERA.NET, ERANETMED, ERAfrica, Mreže Europskog istraživačkog prostora sa sjedištem u Bonnu u Njemačkoj.
Akreditiran je lobist pri Europskom parlamentu.
Poduzetničku karijeru započinje s 24 godine. Obrt Svijet za poslovne usluge, savjetovanje i edukacije osniva 2004. godine. Dvije godine kasnije počinje aktivno djelovati u civilnom društvu kao član udruge Informo. Predsjednik te udruge postaje 2015. godine, a od 2016. do 2018. u istoj djeluje kao koordinator pojedinih projekata.
Godine 2008. suosniva Udrugu za europske projekte (European Projects Association) sa sjedištem u Bruxellesu, u Belgiji. Odabran je za predsjednika te udruge 2010. godine, a 2014. obnovljen mu je mandat.
Društvenim poduzetništvom bavi se od 2011. godine kada je jedan od osnivača Europsku akademije za obrazovanje i društvena istraživanja (European Academy for Education and Social Research) sa sjedištem u Dublinu, u Irskoj. Četiri godine kasnije postaje akademski direktor tog društvenog poduzeća.
Ljubitelj je prirode i zavičaja.
Godine 2014. pokreće udrugu Istarsko - Ekomuzej iz Vodnjana. Predsjednik je te udruge i voditelj razvojnih projekata do 2018. godine. Nositelj je poljoprivrednog gospodarstva udruge, voditelj Didaktičke farme i ovlašteni sakupljač samoniklog ljekovitog i aromatičnog bilja.
Neformalno se usavršavao u pripremi i provedbi EU projekata na tečaju IQEuro u Izoli u Sloveniji 2005. godine. Iste je godine pohađao i tečaj poslovnog marketinga u Poduzetničkoj školi MiB u Trstu, u Italiji gdje je pri EU Direct centru završio tečaj administrativnog upravljanja projektima i zakonodavstva EU. Tromjesečni tečaj Engleskog jezika pohađao je pri Školi jezika Atlas u Dublinu, u Irskoj, 2004. godine. Tijekom 2017. i 2018. godine završio je programe strukovnog osposobljavanja za preradu mlijeka i ljekovitog i aromatičnog bilja, održivo upravljanje tlom, vodom, gnojivima i pesticidima, osposobljavanje za primjenu poljoprivrednih okolišnih načela u praksi Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.
Boris Babić
Boris Babić

WEB DEVELOPER / GRAPHIC DESIGNER

BB
Boris Babić
title
...
Luisina Mellao
Follow:

Luisina Mellao

Motion graphics designer

LM
Luisina Mellao
Motion graphics designer
Luisina is a graphic designer from Argentina. She has a degree in Design in Visual Communication, the National University of La Plata with a specialization in Cinema Animation. For more than ten years she designed and animated title credit projects, publication spots, animated info-graphics, documentaries and movies in South America and recently in Europe.
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account