AKCELERATOR

Programski paketi

Programski paketi

Udruga Informo nudi različite programe kako bi ti pomogao akcelerirati tvoj poslovni i profesionalni razvoj, vještine i prilagoditi se potrebama tržišta. Programe će voditi eksperti svaki s iskustvom u svojem području.

Od ideje do EU projekta

Upisi: kroz cijelu godinu
Mjesto: Vodnjan (Hrvatska), Brisel (Belgija)
Otvoren

Ne znaš je li tvoja ideja dobro koncipirana i prihvatljiva za pojedini EU natječaj? Nesiguran si kako bi razradio projektnu ideju i osmislio budžetiranje? Postoje li dodatne potpore, izvori financiranja i krediti koje možeš iskoristiti? Kako izraditi poslovni plan, popuniti logičku matricu, kako kvalitetno razraditi projekt i izbjeći najčešće greške? Kako uopće tražiti i pronaći kvalitetne i pouzdane partnere u projektu?
Dođi k nama s idejom i vrati se s EU projektom! Ovo je jedinstveni paket u kojem akceleriramo tvoju projektnu ideju u realizirani projekt, a uz to možeš razviti nova poslovna poznanstva i uživati u organskoj hrani, prirodi, moru te dodatnim aktivnostima i eventima.

Read more ...

Od ideje do posla u 30 dana

Upisi: kroz cijelu godinu
Mjesto: Vodnjan (Hrvatska), Brisel (Belgija)
Otvoren

Imaš ideju za pokretanje posla ali ne znaš od kuda početi? Kako dobiti objektivnu procjenu svoje ideje? Kako napisati kvalitetan poslovni plan i izraditi proračun? Postoje li kakve potpore kod pokretanja poslovanja i mogućnosti povoljnijeg kreditiranja? Potrebna ti je nova internetska stranica, logo, promotivni video a nemaš znanja niti sredstava ulagati u skupe tvrtke koje se time bave? Kako pronaći kupce i uspostaviti marketinšku strategiju koja će ih privući da kupe baš tvoj proizvod/uslugu? Dođi k nama i realiziraj svoju poslovnu ideju!

Read more ...

Od faksa do posla

Upisi: kroz cijelu godinu
Mjesto: Europska unija
Otvoren

Još si uvijek na faksu, završavaš ga ili si ga tek završio? Mladi si poduzetnik ili imaš poslovni plan koji bi htio usavršiti? Odlično! Tada ti možemo pomoći da razviješ svoje osobne i profesionalne vještine kako bi pronašao/razvio svoj „dream job“! Saznaj više, besplatno je!

Jedan od glavnih prioriteta našeg djelovanja kao udruge su mladi i njihov razvoj na svim razinama, stoga smo osmislili projekte koji će ti omogućiti da se razvijaš na svim razinama i da pritom budeš financijski zbrinut! Zvuči super, zar ne?

Read more ...

Team building

Upisi: kroz cijelu godinu
Mjesto: Vodnjan (Hrvatska), Brisel (Belgija)
Otvoren

Cilj svakog poslodavca je zaposliti kvalitetnog radnika koji ne samo da će obavljati uredno svoj posao već obogaćivati poslovanje svojim idejama. Također, vrlo je bitno takvog zaposlenika kvalitetno vrednovati te mu omogućiti sve uvjete da želi i dalje svoje potencijale ostvarivati baš u tvojem poduzeću. Socijalizacija i stvaranje prijateljstava na poslu ne samo da podiže moral već potiče na bolje i uspješnije rješavanje svakodnevnih problema koji se pojavljuju. Team building potreban je kako bismo shvatili jakosti, slabosti i interese svojih kolega/nadređenih te na taj način naučili kako bolje surađivati. Želiš li biti poslodavac koji privlači talente i zapošljava samo najbolje? Želiš da tvoji zaposlenici postanu strastveni u izgradnji i razvoju poduzeća? Kako već zaposleni kvalitetan kadar zadržati? Pripremili smo program u kojemu dobivaju svi!

Read more ...

Professional Improvement Program

Upisi: kroz cijelu godinu
Mjesto: Europska unija
Otvoren

Informo također provodi EPA-in program pod nazivom Professional Improvement Program u trajanju od 3 do 12 mjeseci. Program nudi mladim ljudima širom svijeta priliku da surađuju s profesionalcima na područjima savjetovanja i informiranja te steknu iskustvo u izradi i implementaciji EU projekata. Do sada su u navedenom programu sudjelovale 54 mlade osobe, uglavnom iz Europe, Afrike i Južne Amerike radeći na aktivnostima razvoja projekata koje financira EU, podizanju svijesti javnosti o mogućnostima razvoja i napredovanja i sl.

Želiš li unaprijediti svoja znanja i steći praktično iskustvo, saznaj više o samome programu!

Read more ...
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account