CO-WORKING

Coworking Brisel

Bruxelles je prijestolnica Europske unije, ali i grad doživljaja! Urbani grad pun parkova i zelenih površina. Coworking prostor je mjesto lobiranja i EU politika u samom srcu Bruxelles-a. Naša specijalnost je:

  • ugovaranje sastanaka s institucionalnim predstavnicima EU, međunarodnim organizacijama, udrugama i mrežama, regionalnim i lokalnim predstavništima sa sjedištem u Bruxelles-u
  • organizacija tematskih studijskih posjeta regionalnim i lokalnim izaslanstvima ili poslovnim izaslanstvima u Bruxelles-u ili Belgiji
  • umrežavanje s partnerima za projekte visoke vrijednosti te partnerske suradnje i razvoj okruglih stolova
  • prostor za sastanke s partnerima ili radni stol u neposrednoj blizini Europskog parlamenta
  • organizacija edukacija i savjetovanja te provođenje programskih paketa

Zainteresiran?

Rezerviraj svoje mjesto!

Obnovi svoj tim u team building programu!

Više

Coworking Vodnjan

Istra je najzapadnija županija Republike Hrvatske. U Istri pogledom možete obuhvatiti čitavo bogatstvo raznolikosti, od snježne bjeline nedalekih planina, talasanje zelenih njiva i polja, zaravni i udolja, valovitih predjela s vinogradima i maslinicima, do modrine beskrajnog mora.

Coworking prostor u Vodnjanu sve je samo ne običan coworking prostor. Sastavljen je od više objekata u neposrednoj blizini koji nude različite sadržaje i ambijent. U objektu u ulici sv. Katerina 9, nalaze se udruge s područja Vodnjana, dio freelancera i Informo tim u stalnom postavu. Dostupni su radni stolovi, oprema za printanje, internet, poštanski sandučić, prostor za sastanke, projektor, kuhinjica s hladnjakom i besplatnom kavom/čajem i vodom te naravno odličnom multikulturalnom radnom atmosferom.

Drugi coworking prostor nalazi se u Eko-muzeju - povijesnoj zgradi u starogradskoj jezgri, gdje smo vrijeme zaustavili u prošlosti, kroz pažljivu obnovu prostora, izlaganjem predmeta, alata i namještaja korištenih u svakodnevnom životu, koje su nam na korištenje ustupili članovi lokalne zajednice. Eksponati i zbirke izložene u prostoru posebno motiviraju i stvaraju inspirativnu atmosferu. Donji dio Eko-muzeja služi za prodaju lokalnih proizvoda, peče se kruh u staroj krušnoj peći i možete degustirati vino napravljano na tradicionalni način. Na preostala tri kata nalaze se tri prostorije koje služe kao privatni uredi, prostor za sastanke i team buildinge, prostor za Skype razgovore. Osim ugodnog prostora dostupan je internet, oprema za printanje, projektor, kuhinja s hladnjakom i dostupnom kavom/čajem i vodom.

Ova dva prostora nalaze se u starogradskoj jezgri i dijeli ih svega nekoliko minuta hodanja.

Još jedan od benefita koje nudimo je i blizina Didaktičke farme. Tamo se nalazi maslinik, vrt s aromatičnim biljem, vrt s povrćem i štala s magarcima, boškarinom, kozama i kokošima – pravo mjesto za odmor duše. Ako ipak odlučite raditi, na farmi se nalazi odvojeni kutak sa stolom i stolicama. Ako dođete u vrijeme sezone, njegujemo običaj da svi zajedno beremo masline i družimo se nakon rada, tako da te rado zovemo da nam se pridružiš.

Brinemo o održivosti okoliša i našoj zajednici. Osjeti izvorne okuse i prirodne arome tradicionalnih proizvoda koje nudimo u našem Eko-Labu. Hranu i piće možeš pojesti u samome Labu ili ih naručiti online, a hranu isto tako dostavljamo i za potrebe sastanaka, teambuildinga i na sve naše evente.

Također, možeš kupiti majice, torbe i šalove koji su izređeni eko tiskom i na taj način podržati rad osoba s posebnim potrebama.

Održavamo mnogo evenata i after-work druženja poput gitara večeri, think thank o lokanim problemima, skill sharing, hobby tečajevi, filmske večeri, izrada kruha i tjestenina, ...

More je svega desetak minuta vožnje od Vodnjana.

Smještaj ti možemo organizirati u co-living kući, vili s bazenom ili apartmanu s pogledom na more – odabir je na tebi. Možemo te također pokupiti na aerodromu i sigurno dovesti u naš Vodnjan. Bicikle za kretanje po gradu i istraživanje Istre možeš rentati u Eko-muzeju.

Predavanja i naše evente osim u Vodnjanu organiziramo i u neposrednoj blizini mora, u predivnoj Fažani.

Zainteresiran?

Rezerviraj svoje mjesto!

Od ideje do posla u 30 dana!

Više

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account